KNAF informatie

Het NK Huurkarten georganiseerd door Formula Karting is het enige officiele Nederlands Kampioenschap voor Huurkarten en daarom dien je bij de KNAF een licentie te halen om deel te kunnen nemen. 

 

Licentie

Om deel te nemen aan het NK Huurkarten dien je minimaal een KNAF Karting Club licentie te hebben. Verder zijn alle KNAF kart licenties geldig voor het NK Huurkarten. Kijk voor meer informatie en aanvragen op de website van de KNAF:
https://www.knaf.nl/licentie/licentie-informatie

 

Medische Keuring

Om de KNAF Karting Club licentie te halen, dien je een medische keuring te doen. Dit kan je doen bij een KNAF Keuringsdag, of bij een huisarts (behalve jouw eigen huisarts) Kijk voor meer informatie op de website van de KNAF:
https://www.knaf.nl/licentie/medische-keuringen

Examens
Om deel te nemen aan het NK Huurkarten is er voor deelnemers tussen 6-12 jaar een KNAF Karting theorie- en praktijkexamen nodig. Voor deelnemers vanaf 12 jaar is een KNAF Karting theorie examen voldoende.  Indien een rijder in 2023 al een licentie had kan deze verlengd worden. De examen dagen kan je na inloggen op de KNAF website in de agenda van "mijn KNAF" vinden. Kijk voor meer informatie over de licentiestructuur op de website van de KNAF:
https://www.knaf.nl/licentie/examens/kart-examen

 

Ouder Kind Licentie
Ben je onder de 18 jaar? Dan dien je vertegenwoordigd te worden door een ouder of voogd middels een Ouder Kind Licentie. Indien degene met de ouder licentie een keer niet mee kan komen dient er online een machtigingsformulier te worden ingevuld. Kijk voor meer informatie op de website van de KNAF:
https://www.knaf.nl/licentie/licentie-informatie/ouder-kind-licentie

Download het machtigingsformulier hier!

 

Hier vindt u meer informatie en antwoorden op veel voorkomende KNAF vragen:

https://www.knaf.nl/licentie